Ловіть шалену вигоду на автомобілі Haval!

У нас неймовірно приємні новини для всіх шанувальників автомобілів Haval! Уже сьогодні і лише до 10 лютого встигніть придбати своє омріяне авто із надзвичайно приємною знижкою!

Отже, зустрічайте наші акційні ціни!

Haval Dargo: брутальний та практичний, яскравий та комфортний – так можна коротко сказати про суть цього автомобіля. Він свій на міських вулицях, бездоганний на трасі та впевнений на бездоріжжі. І відтепер Haval Dargo ви можете придбати за 1 250 000 гривень. А це на 129 005 грн дешевше від постійної ціни!

HAVAL JOLION: компактний кросовер нового покоління, створений на інноваційній інтелектуальній платформі L.E.M.O.N., яка покращує маневровість, рівень комфорту та безпеки, а також підвищену ефективність палива. Він створений, щоб завжди бути у центрі уваги, а його суперсучасні опції допомагають зробити кожну подорож ще комфортнішою. Зараз придбати HAVAL JOLION можна за акційною ціною – від 799 000 грн.

HAVAL H6: позашляховик з високотехнологічним обладнанням. Обирайте новий рівень комфорту, який дбає про вашу безпеку. Автомобіль, який нічого не боїться і вражає абсолютно кожною складовою!  Сьогодні його  можна купити з вигодою у 191 417 гривень.  Тільки зараз ціна HAVAL H6 складає 950 000 гривень.

Час купувати новенький HAVAL уже зараз, адже ціна діє лише до 10 лютого 2023 року.

Деталі за телефоном: +38 (095) 888-52-77 або на сайті haval.poltava.ua